вівторок, 19 листопада 2019 р.

Ювілей!

Так, так, шановні, святкуємо ювілей. Вже місяць нашому проекту, це ж кругла дата? А то!

Ну, жарти відкладаємо, є нагода поговорити серйозно.

Так сталося, що останнім часом два автори подали громаді свої думки стосовно наших доріг. Ні, не єланецьких, миколаївських. Але що тут вже ділитись - по-перше, єланецькі є водночас і миколаївські, по-друге, хіба ця проблема не спільна?

Тож давайте знайомитись з тими матеріалами.

Семен Задворний написав лірично а, Дмитро Рябченко більш похмуро, згадав навіть про реквієм. Втім, попри стилістику, цікаві фотки, уважний читач в першому матеріалі зверне увагу на питання, пов'язані з грошима, фінансами, а в другому - на те, що стосується зернотрейдерів. Різні погляди, різні точки зору і так формується повна, системна картина. Непроста, звісно, але так воно і має бути.

І от, оскільки за місяць з єланецьких знавців шляхових справ ніхто до цієї нашої робочої групи не додавсь, то я і подумав: може, запросити миколаївців? Ну щоб подали якусь допомогу, почитали, подивились, може щось порадили. А може і собі щось винесли корисне з єланецького досвіду. Ви скажете, що його нема, того досвіду. Ні, є, він негативний, але це досвід. Можна навчатись.

1 коментар: