четвер, 17 жовтня 2019 р.

Перша публікація. Чернетка

Джерело.

Так восени-зимою-навесні літати будемо, чи з таким ходом робіт на дорогах району, та й прилеглих районів (особливо Н.Одеського та Вознесенського), хтось сподівається ними їздити?!
Офіційне звернення
до партії "Слуга народа", та до депутата від партії по 131-му ВО Артема Чорноморова


(ставте плюси чи "так" або "згодна/згоден"), якщо підтримуєте:
ПРОСИМО ЗВЕРНУТИ УВАГУ на дороги в Єланецькому районі - 131й виборчий округ.
В районі були найкращі дороги з усіх навколишніх районів до 2012го року, доки ще фінансувалося РайДУ, очолюване дійсним профі та людиною діла, завжди уболівавшого серцем за дороги -- Працюком І.Д.
Пішов Працюк - зійшли снігами й дороги.
На ділянці саме Єланецького р-ну "знаменита" найгірша дорога держзначення Н14 в найжахливішому стані!
На зараз забетоновано всього 2 км з запланованих 13 км Н14 між селами В.Лорино - Возсіятське (від села Водяно-Лорине).
З півмільярда коштів, які мали освоїти в цьому році на Н14, 120 млн взагалі кабмін знову може забрати, оскільки тендер на ці кошти заплановано аж на 7 жовтня 2019го, коли після затвердження проекту робіт, класти бетон не дасть навколишня температура!
Знову повторюється тогорічна "сторіс": виділили 480 млн в травні, телилися до вересня - кабмін забрав кошти.
Виділили спецстаттею в бюджеті цього року 1 млрд - Кіровоградська обл знову всю свою половину освоїла (три роки підряд люди ПРАЦЮЮТЬ, а не мнуть "коє-што", як миколаївські з ОДА та САД!),
Миколаївська "розминається" та "розкочується"!
Поки робили підготовчі роботи для встелення цих 13 км асфальтобетоном, розбили до повного голого ямово-бугрового грунту біля 130 км інших доріг району, які стали об'їзними спонтанно -- без урахування цього в тендерній документації та без попереднього ремонту, або хоча б "підсипки" ям на цих дорогах!
Бувші "траси":
Р55 на ділянці с.Возсіятське - м.Вознесенськ;
Т1510 на ділянці с.м.т.Єланець-м.Н.Одеса;
міжрайонна с.Ольгопіль - с.МалоДворянка - смт.Єланець -- повністю добиті великовантажним транспортом за цей весняно-літній сезон, за який неспроможні побудувати 13 км траси Н14!
Донесіть, будь ласка -- ще раз, цю інформацію до нового керівництва ОДА та (старого/нового?) САД, оскільки люди в районі налаштовані на рішучі протести!
Мешкаючі тут люди не мають ні перспектив стабільної роботи й заробітку, ні централізованого водопостачання при відсутності в районі жодної скважини САМЕ ПИТНОЇ води (3 м.куб. питної води - 420 грн), ні якісного медобслуговування (райлікарня без багатьох профільних спеціалістів та операційної, віднесена до Вознесенської РЛ по багатьом профпослугам), ні в результаті й доріг,-- на які так розраховували з того року, коли блокували дороги у вересні. І тоді ж повірили в обіцянки тодішньої влади по облаштуванню доріг цього року!
Дороги -- це артерії для нас, зрозумійте!
Питання буквально життя й смерті - при перевезенні в місто тяжкохворого чи породіллі, при підвезенні води, при від'їзді на -, чи поверненні з - навчання наших дітей, при перевезенні вантажів та виїзді на роботу, в кінці кінців!
Надіємось на розуміння патової ситуації з дорогами в районі, яка продовжується вже не перший рік, та вирішенні її, й сприянні в ремонті та відновленні вщент розбитої дорожної інфраструктури.

---

Цілком можливо, що автор доопрацює текст.
Поки що він є копією того, що представлений в форумі.

Немає коментарів:

Дописати коментар